888bingo anmeldelse

Derfor skal du spille hos 888bingo

Når man skal til at spille bingo på nettet, er det vigtigt, at man vælger en udbyder, der er stabil og troværdig. Netop disse ord beskriver 888bingo perfekt. 888-koncernen blev grundlagt i 1997, og 888bingo kom til i 2009. Dermed er det en af de ældste udbydere på markedet, og de ved, hvad de laver. Her er ens penge kort sagt i gode hænder.

Udover at være en troværdig spiludbyder, er 888bingo også en af de allerbedste bingoudbydere på det store internet. Siden har et kæmpe spiludbud, og de forskellige chatrum er alle yderst aktive. Dermed er det ikke kun et godt sted at spille bingo, det er også et perfekt sted at lære nye mennesker at kende og hygge sig.

En af de store fordele ved 888bingo er, at det passer til ethvert budget. Man kan sætte helt ned til 50 kroner ind, og man kan sagtens spille om små beløb. Dette gør det til det perfekte casino til ham eller hende, der blot ønsker at slå tiden ihjel og hygge sig, når tiden giver mulighed for det. Selv når man spiller om små beløb, kan man dog vinde store penge. Der er nemlig konstant spil i gang, og med lidt tur i den, kan ens balance hurtigt vokse. Man kan selvfølgelig også spille for høje beløber hos 888bingo. Dermed er der noget til enhver smag og temperament.

Da det danske bingomarked først åbner op i januar 2018, er denne anmeldelse baseret på erfaringer fra 888bingos britiske side. Omend produktet og softwaren bør blive præcis det samme, vil den selvfølgelig blive opdateret, når 888bingo rammer det danske marked.

Når man har oprettet sig hos 888bingo, kan man gå i gang med at vinde. Screenshot fra 888bingo.com

 

Sådan kommer man i gang hos 888bingo

For at oprette sig hos 888bingo skal man simpelthen bare følge enten linket i toppen af denne artikel eller det i bunden. Herefter vil man blive taget til 888bingo.dk, hvor man kan oprette sig.

Det er heldigvis yderst nemt at oprette sin konto. 888bingo holder en i hånden hele vejen, og det tager ikke mere end et par sekunder. Alt man skal gøre er at indtaste sine oplysninger, hvorefter man kan indsætte penge. Så snart dette er gjort, er man klar til at spille bingo.

Når man opretter sig får man også en flot velkomstbonus. I Storbritannien er denne på hele 500 procent, hvilket vil sige, at man kan indsætte 10 pund og starte med hele 60 pund på kontoen. Bonussen i Danmark bliver næppe helt så høj, men det viser, hvor villige 888bingo er til at belønne kunderne.

 

Din loyalitet til 888bingo bliver belønnet

En anden måde at blive belønnet på er gennem 888bingos loyalitetsprogram. Hver måned får spillerne muligheden for at klatre op af deres loyalitetsstige, og jo højere op man kommer, jo større bliver gevinsterne også. Niveauer er således:

  • Bingo Rookie
  • Bingo Pro
  • Bingo Master
  • Bingo Champ

 

I takt med man kommer op af stigen, bliver man belønnet med bonusser, freespins og billetter. For hver pund man indsætter, får man 12 jewels, hvilket vil sige, at man får flere bonusser jo flere penge, som man indsætter. Forneden kan de forskellige niveauers bonusser og belønninger ses.

888bingo loyalitetsbelønninger
Belønningerne til 888bingos britiske kunder. Screenshot fra 888bingo.com

 

Kæmpe bingoudbud hos 888bingo

Hos 888bingo kan man selvfølgelig spille de allermest berømte bingospil. Dette gælder:

  • 90 ball bingo
  • 75 ball bingo
  • High 5 bingo

90 ball bingo

Det mest berømte af alle bingospil. 90 ball bingo er det bingospil, der spilles i de danske bingohaller. Før spillet starter, skal man købe sig en eller flere plader, hvorefter der bliver trukket numre mellem 1 og 90.

Numrene bliver råbt op, hvorefter spillerne dubber dem, hvis de har dem på pladen. Det sjove ved denne slags bingo er, at der er flere spil inde i spillet. Her kan man vinde ved at være den første til at dubbe en hel linje, ved at dubbe to linjer og sidst men ikke mindst ved at dubbe alle tre linjer. Derfor har man hele tiden noget på spil og muligheden for at vinde.

90 ball bingo 888bingo
Her ses et eksempel fra et 90 ball bingo spil. Billedet er fra før spillet starter, hvor man skal købe en eller flere plader. Screenshot fra 888bingo.com

75 ball bingo

Dette spil spilles primært i Nordamerika. Det minder om 90 ball, men man spiller, som navnet afslører, blot med 75 forskellige numre. I modsætning til 90 ball køber man ikke plader, men i stedet kort. På hver kort er der 24 numre og et frit felt.

Her gælder det dog ikke om at dubbe alle sine numre. I stedet skal man færdiggøre et bestemt mønster på sit kort.

75 ball bingo 888bingo
Et eksempel på 75 ball bingo fra 888bingo. I toppen af højre hjørne ses det mønster, som spilleren skal færdiggøre. Screenshot fra 888bingo.com

Mønstrene varierer fra spil til spil, men de bestemmes altid på forhånd.

High 5 bingo

 

Dette kendes også som Svensk bingo, og det spilles ligesom 75 ball også på et 5×5 kort. Man har dog ikke et frit tal i midten af kortet. Her er går tallene mellem et og 75, og man kan vinde ved at have en linje, to linje og så videre op til det fulde hus ved fem linjer. Dermed er det et yderst dynamisk spil, hvor der virkelig er mange præmier på spil.

 

Spil på mobil og tablet

Når man skal spille bingo hos 888, er det oplagt at bruge computeren. Der er dog ingen grund til at begrænse sig selv, for man kan også spille bingo på mobil og tablet. Det eneste krav er faktisk bare, at man har en internetforbindelse.

Man skal simpelthen blot gå til 888bingo på mobilen, hvorefter man kan logge ind og begynde at spille. Spil på mobilen virker fuldstændig ligesom på computer, og man kan dermed spille bingo allerede, når man er på vej hjem fra arbejde. Man kan endda købe billetter på mobilen, så man er sikker på ikke at misse de store begivenheder.

888bingos mobilside er simpelthen bare computer-udgaven i et mindre format. Man får derfor adgang til alt det vigtige som spillene, bonusser, kundeservice og de mange bingovejledninger, der findes på siden.

 

Vind store penge hos 888bingo

Et hurtigt kig på 888bingos hjemmeside viser, at man kan vinde rigtig store penge på bingo. Som med alle andre spil kræver det naturligvis held. Til gengæld kræver det ikke store indskud. Bingo er nemlig ikke som sportsbetting, hvor man ofte skal investere høje beløb for at vinde stort. I bingo kan man spille for små beløb, og så stadig blive belønnet stort, når man får fuldt hus som den første i 90 ball bingo.

vindere hos 888bingo
De heldigste vindere hos 888bingo den 14. november 2017. Screenshot fra 888bingo

På billedet foroven ses det, at der virkelig blev vundet store penge i Storbritannien den 14. november 2017. En spiller vandt hele 366.172,3 pund, hvilket svarer til lidt over tre millioner danske kroner!

 

Vi ved endnu ikke præcis, hvad 888bingos danske side kommer til at indeholde, men det bliver højst sandsynligt præcis det samme som den britiske. Bonusprocenten bliver næppe lige så høj som den britiske, men til gengæld bliver maksimumbeløbet til gengæld formentlig højere. Alt dette finder vi dog først ud af den 1. januar 2018, og vi skal nok opdatere så snart, at vi ved noget.

Licens
Dansk licens
Bonus
Nej
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Spil hos 888bingo
Opret en konto hos 888bingo og få i velkomstbonus