Sådan vinder du store bingopræmier gennem hele januar

Januar er normalt ikke en måned, man forbinder med fest og farver, men dette bliver nu ændret hos Danske Spil Bingo. I løbet af 2018s første tre uger gør de det nemlig endnu sjovere at spille bingo online. De har således igangsat årets førte kampagne, hvor man kan gå hen og vinde nogle flotte kontante præmier. Alt man skal gøre er at spille hos Danske Spil Bingo og så ellers håbe på, at lykken står en bi på de rigtige tidspunkter.

Opret dig hos Danske Spil Bingo her

Så fed er januar hos Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo gør virkelig alt for, at brugerne kan starte 2018 med stil. En gang i timen mellem klokken 18 og 24 omdanner de Stjernedrys til Stjernejagt, hvilket betyder, at jackpotten hæves til hele 20.000 kroner, imens 1.000 kroner er garanteret til den første spiller, der får pladen fuld. Er man dermed vågen, og online på det rette tidspunkt, kan man pludselig vinde rigtig mange penge.

Stjernejagt-jackpotten er på flere niveauer, og den afhænger af antallet af kugler, der er trukket ved fuld plade. Jo færre kugler, der er trukket, jo højere bliver gevinsten.

  • 1-50 kugler: 100 % af jackpotten (20.000 kroner)
  • 51-55 kugler: 75 % af jackpotten (15.000 kroner)
  • 56-60 kugler: 50 % af jackpotten (10.000 kroner)
  • 61-75 kugler: 5 % af jackpotten (1.000 kroner)

I januar er de populære chatværter i øvrigt på hver dag mellem klokken 16 og 24, hvor de time efter time uddeler flotte præmier. Hver uge giver de faktisk for næsten 15.000 kroner, så det kan virkelig betale sig at deltage i chatten og de mange quizzer. Er man aktiv i chatten, er det i øvrigt markant hyggeligere at spille bingo.

I uge 1, 2 og 3 er der en række forskellige kampagner hos Danske Spil Bingo.

Uge 1 (1. januar – 7. januar)

Hver dag i uge 1 trak Danske Spil Bingo lod om 6x 500 kroner blandt alle, der har spillet i Stjernejagt. Jo flere gange man er med, jo større er chancen naturligvis for at vinde.

Uge 2 (8. januar – 14. januar)

Hver dag mellem klokken 16 og 17 fordobles alle rækkegevinster. Vinder man for eksempel 200 kroner på tre rækker, fordobler Danske Spil Bingo altså dette beløb. Dermed får man i stedet udbetalt 400 kroner. Gevinsterne bliver udbetalt med det samme af chatværterne, og dermed kan dagen hurtigere blive ekstra sjov. Det er værd at bemærke, at jackpots og sidegevinster ikke bliver fordoblet.

Uge 3 (15. januar – 21. januar)

I løbet af hele ugen går chatværterne amok med gaver, der deles ud til højre og venstre. I alt skal Jeppe og Jonathan uddele ekstra præmier for 20.000 kroner, når de introducerer nye chat- og quizlege i bingochatten. Det er virkelig noget, man ikke må misse som bingospiller.

 

Sådan spiller du bingo hos Danske Spil Bingo

For at spille hos Danske Spil Bingo skal man naturligvis have en konto. Det tager heldigvis ikke mere end et par sekunder at oprette en konto, og herefter er man klar til at spille. Danske Spil Bingo er Danmarks største bingoside, og der er mange gode grunde til at spille bingo på nettet.

Vi har i øvrigt anmeldt Danske Spil Bingo, og i anmeldelsen kan du læse alt det, du har brug for at vide.

 

Opret konto hos Danske Spil Bingo