Ny chatkonkurrence hos Danske Spil Bingo – Vind præmier for 35.000 kroner

Januar er for mange en kedelig måned. Det er mørkt, koldt og vådt udenfor, og i den kommende uge varsler DMI endda snestorm. Heldigvis giver Danske Spil nu folket muligheden for at nyde livet indenfor. I løbet af uge tre sætter de hele 35.000 kroner på højkant i en række sjove chatkonkurrencer. Dermed kan man roligt nyde varmen og ens bløde sofa indenfor med god samvittighed.

Spil bingo hos Danske Spil her

Så sjovt bliver det

Den store præmiesum skal vindes gennem det underholdende spil “Hyp min lille hest!”. Spillet spilles i Stjernedrys-rummet hver dag mellem klokken 16 og 24 i uge tre, der løber fra den 15. til 21. januar.

Når chatværten skriver “hyp min lille hest”, skal spillerne i rummet alle “vælge en hest” mellem number et og 15 og skrive tallet i chatten. Der er et tal for hver lodret række i Stjernedrys-spillet, og når man har valgt, skal man håbe på, at ens hest kommer først i mål. Den hest, der først får udfyldt alle fem numre vinder, og de spillere, der har valgt den rigtige hest deler præmien i mellem sig.

Sådan spiller du bingo hos Danske Spil

For at kunne deltage i Danske Spils konkurrence, skal man naturligvis have en konto hos Danske Spil Bingo. Denne bør man oprette hurtigst muligt, da det virkelig er en fornøjelse at spille hos Danske Spil. Ikke nok med, at man kan deltage i denne sjove konkurrence, så får man også adgang til en lang række bingospil. Danske Spil dækker simpelthen alle bingo-behov, hvad enten man er til turneringer eller speed-bingo.

Læs vores anmeldelse af Danske Spil Bingo her.

Derudover er det vigtigt at bemærke, at hyggen altid er i højsædet hos Danske Spil. De dygtige chatværter sørger altid for god stemning, og som spiller bliver man virkelig forkælet. Selvom præmiesummen i denne konkurrence er noget udover det sædvanlige, så har chatværterne altid små konkurrencer kørende. Dermed kan man nemt forsøde sin tilværelse lidt ekstra, hvis man er vågen og dygtig.

Opret bingo-konto hos Danske Spil