Danske Spil Bingo anmeldelse

Derfor skal du spille bingo hos Danske Spil

Danske Spil Bingo har siden 2012 været Danmarks eneste udbyder af bingospil på nettet. De har dermed årelang erfaring med at udbyde bingospil, og de har skabt landets hyggeligste online bingohal. Her er der tårnhøje jackpots, attraktive puljegevinster og simpelthen bare en fantastisk stemning.

Den store fordel ved Danske Spil Bingo er naturligvis, at man kan spille det hjemme fra sofaen af. Dermed behøver man ikke forlade sit varme hjem for at hygge sig med bingo.

Hos Danske Spil Bingo findes der derudover masser af forskellige bingo- og bankospil med store præmier. Disse præmier kan både være kontante og fysiske, så man bliver virkelig belønnet, når man vinder.

Danske Spil Bingo sørger i øvrigt for, at hyggen altid er i højsæddet. En af de bedste ting ved at besøge de danske bingohaller er, at man møder en masse andre mennesker. Dette kan man naturligvis ikke, hvis man sidder derhjemme, men til gengæld kan man chatte med sine mange medspillere. Dette betyder faktisk, at online bingospil kan være langt hyggeligere, da man her ikke blot snakker med sidemakkeren, men også med alle de andre deltagere.

Man kan samtidig duppe sine plader ligesom i den fysiske hal, hvis det er noget man kan lide. Man kan også udnytte elektronikkens goder, og lade bingospillet duppe pladerne af automatisk.

 

Opret dig hos Danske Spil Bingo

 

Sådan spiller du hos Danske Spil Bingo

For at spille hos Danske Spil Bingo skal man naturligvis have en konto hos Danske Spil. Har man allerede en spilkonto til enten Oddset eller Danske Spil Casino, kan man straks gå i gang med at spille bingo. Har man ikke sådan en, skal man oprette en konto først.

Det tager heldigvis ikke mange minutter at oprette en konto hos Danske Spil. Man bliver guidet hele vejen i gennem, og det er yderst simpelt. Når man har oprettet sin bruger og sat penge ind, er man klar til at spille bingo i Danmarks hyggeligste online spillehal.

Herefter skal man blot vælge et af de mange bingorum på forsiden, købe plader og så ellers krydse fingre for, at lykkens gudinde ser ens vej, så man kan vinde en af de store gevinster.

 

Hvad kan man vinde hos Danske Spil Bingo?

En af de bedste ting ved bingo er, at der altid er gevinster på spil. Nogle gang er gevinsterne små andre gange er de store. I størstedelen af spillene hos Danske Spil Bingo er puljegevinsten delt op i en række mindre gevinster:

  • En række
  • To rækker
  • Tre rækker
  • Fire rækker
  • Fuld plade
  • Sidegevinst

Præmiepuljens størrelse afhænger af antallet af deltagere. Jo flere deltagere jo større er præmiepuljen. Danske Spil Bingo garanterer dog, at der altid er en samlet præmiepulje, der gør det attraktivt for spillerne.

Spil bingo hos Danske Spil
Eksempel på den garanterede præmiepulje i forskellige bingorum hos Danske Spil Bingo. Screenshot fra Danskespil.dk

Rækkegevinsterne hos Danske Spil Bingo giver næsten sig selv. Den første, der får fyldt en, to, tre og rækker får en gevinst. Derudover vinder man naturligvis også ved at være den første, der får fuld plade.

Danske Spil Bingo sørger også for de uheldige folk, der er lige ved og næsten. Mangler man ét nummer for at få fuld plade, når spillet afsluttes, får man nemlig en sidegevinst. Disse fordeles ligeligt mellem de spillere, der var et nummer fra at få fuld plade.

 

Spil hos Danske Spil Bingo

 

Vind jackpot hos Danske Spil Bingo

Man kan også vinde store jackpotter hos Danske Spil Bingo. Dette sker, hvis man får fuld plade indenfor et bestemt antal runder. Disse jackpotter er altid tårnhøje, og de vokser i takt med, at der bliver købt flere plader i spillet. Kravene for jackpotten varierer for spil til spil, men fælles er til gengæld, at jackpotten altid er høj.

 

Pre-køb dine plader, så du ikke går glip af gevinster

Der er ikke noget, der er mere bittert end, når man går glip af en stor gevinst, fordi man ikke har fået købt sig en plade. Dette råder Danske Spil Bingo nu bod på, da man kan pre-købe plader. Dermed kan man være med selvom, at man ikke lige er online. Man vælger simpelthen bare, hvor mange plader man vil have, og så klarer Danske Spil Bingo resten.

Pre-køb plader hos Danske Spil Bingo. Screenshot fra Danskespil.dk

 

Massevis af ekstragevinster hos Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo ved godt, at kunderne spiller for at vinde. Derfor sørger de altid for at uddele præmier til de mange bingospillere. Udover de førnævnte gevinster, kan man også vinde quiz-præmier. Som nævnt tidligere er hyggen nemlig i højsæddet, og derfor opfordrer Danske Spil Bingo alle spillere til at deltage i chatten. Her kan man hyggesnakke og få nye venner, og fra tid til anden udbyder de flinke chatværter såkaldte quizgevinster.

Her får spillerne stillet et spørgsmål, hvormed man får muligheden for at hente enten fysiske eller kontante præmier, hvis man svarer rigtig.

Danske Spil Bingo har også hyppige kampagner. Her kan man ligeledes vinde både fysiske og kontante præmier. Gevinsterne kan være alt mellem himmel og jord, men Danske Spil er som regel rigtig dygtige til at finde nogle fantastiske præmier.

 

Mød Danske Spil Bingos chatværter

Hos Danske Spil Bingo er der altid god stemning, hvilket blandt andet skyldes de dygtige chatværter. Chatværterne kan fanges under de forskellige bingospil, og de er altid klar på en hyggesnak. Det er også chatværterne, der står for de uddelingen af quiz-gevinsterne. I videoen forneden kan man lære lidt mere om de forskellige værter.

 

Deltag i Bingochatten

Danskerne er verdensmestre i hygge, og Danske Spils Bingo chat er et perfekt eksempel på dette. Her er stemningen altid god, og man kan ovenikøbet få et par livslektioner med på vejen. Chatrummet tiltrækker nemlig mange forskellige typer mennesker, hvorfor det er en fornøjelse at chatte derinde. Her kan man nemlig chatte om løst og fast imens, man konkurrerer om de mange gevinster.

Når man er i gang med at spille bingo, finder man chatrummet til venstre for spillepladerne.

For at sikre den gode stemning i chatten har Danske Spil Bingo en række regler. Disse er dog allesammen rimelig ligetil. For eksempel skal al snak foregå på dansk, man må ikke skrive med store bogstaver, man må ikke spamme og man må ikke hentyde til eller opfordre til seksuelle relationer. Derudover må man heller ikke reklamere for virksomheder eller hjemmesider, direkte eller indirekte antyde brug af narko eller oprette et anstødeligt alias.

Licens
Dansk licens
Bonus
Nej
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Spil hos Danske Spil Bingo
Opret en konto hos Danske Spil Bingo og få i velkomstbonus