Danske Spil forbedrer bingooplevelsen og fejrer det med stor bingofest

bingo online

I sidste uge annoncerede Danske Spil et samarbejde med det anerkendte bingonetværk Microgaming Bingo Network. Det betyder, at Danske Spil Bingo fremover kan give kunderne endnu bedre forhold, når de spiller bingo online. En anden god grund til at spille bingo online hos Danske Spil er, at de den 8. april afholder en stor bingofest i København, hvor alle sidens spillere kan komme med. Alt man skal gøre for at sikre sig en invitation er at vinde en billet, hvorefter, man kan hygge sig til årets største bingofest.

 

Spil bingo hos Danske Spil

 

Danmarks bedste bingoside bliver endnu bedre

Da Spillemyndigheden liberaliserede det danske bingomarked, og dermed tillod andre bingosider end Danske Spil at udbyde bingo online, den første januar 2018, fik Danske Spil mulighed for at tilbyde sine spillere at spille i bingorum, hvor der også er udenlandske spillere. Det er netop dette, Danske Spil udnytter ved at gå sammen med Microgaming Bingo Network.

Aftalen betyder, at Danske Spil Bingo nu kan tilbyde kunderne endnu mere bingo-action og større jackpots. Spillerne kan nu vælge i mellem mange flere rum, og da de også kan spille imod udenlandske spillere fra andre sider, er jackpots altså vokset markant.

Det betyder dog ikke, at de danske kunder bliver glemt. Danske Spil Bingo har naturligvis stadig rent danske rum, og de fastholder brugen af chatværter. Alt bliver som før, bare bedre og større.

– Nu, hvor bingo er blevet liberaliseret i Danmark, er det altafgørende for os, at vi har et stærkt og konkurrencedygtigt produkt. Vi skal sikre yderligere vækst og at forblive markedsførende. Derfor er vi glade for at flytte til Microgaming Bingo Network og fortsætte med at udvikle bingoproduktet i samarbejde med Microgaming, udtalte Søren Schneider, der er produktchef hos Danske Spil.

Microgaming var naturligvis også selv positive overfor Danske Spils introduktion.

– Vi byder Danske Spil velkommen til Microgaming Bingo Network med åbne arme. Det er en stor udvikling for alle de implicerede parter. Det er stadig tidligt, men der er allerede meget positive tegn for Danske Spil og spillerne, fortalte Jean-Luc Ferriere fra Microgaming.

 

Kom med til den store bingofest

Bingofesten bliver den største af sin slags i Danmark. Det er en fremragende mulighed for at møde sine venner fra Danske Spil Bingo og spise god mad, hygge, spille bingo og selvfølgelige snakke og diskutere. Derudover kigger flere af chatværterne også forbi, hvormed man altså kan se frem til at møde mange af de personer, som man ofte kommunikerer med online.

I alt er der 20 billetter til festen på højkant, og disse skal naturligvis vindes ved at spille bingo online. I alt har Danske Spil Bingo seks forskellige konkurrencer, hvor man kan vinde billetter til den store bingofest.

Bingofest jackpotten

Ved at spille i enten Stjernedrys eller Gamle Ole kan man sikre sig en plads ved bingofesten. Mellem tirsdag og lørdag er der dagligt en billet på højkant i hvert rum. I Gamle Ole sker der mellem klokken 16.00 og 18.00 og i Stjernedrys i mellem 18.00 og 20.00. Udover billetten vinder man også en kontant jackpot. I Gamle Ole er denne på 100 kroner, imens   den i Stjernedrys er på 500 kroner.

Alle, der vinder en bingofest jackpot i de angivende rum og tidsrum, er med i den daglige lodtrækning om to billetter til festen.

Kapløbet

Man kan også kvalificere sig ved at vinde det såkaldte kapløb, der kører mellem den 19. og 25. marts. Her skal man samle point sammen ved at spille bingo online. Man får et point per spil, man deltager i, så det gælder om at være med i så mange som muligt.

Igen er konkurrencen delt i mellem Stjernedrys og Gamle Ole. Der er en billet på højkant i hvert rum, så det er kun de allermest aktive, der kan vinde.

Lodtrækningen

I lodtrækningen er der to billetter på højkant. Alle, der har deltaget i et spil, hvor bingofest-jackpotten er aktiv, deltager i lodtrækningen.

Chatkonkurrencen

Der er tre billetter i spil i Chatkonkurrencen. Det er chatværterne, der uddeler disse, og de kører én gang om dagen tirsdag, onsdag og torsdag. Chatværten styrer selv, hvornår billetten bliver sat i spil, så det gælder om at sidde klar hele dagen, så man kan vinde sin billet.

Stem på yndlings-chatvært

Danske Spil Bingo afholder netop nu en afstemning om, hvilken af de fire chatværter, der er bedst. Her skal man simpelthen bare stemme på sin yndling, hvorefter man deltager i konkurrencen om to billetter.

Facebook-konkurrence

Den sidste af de seks konkurrencer foregår på Danske Spil Bingos Facebook-side. Her er der én billet på højkant i en konkurrence, der foregår i løbet af ugen.

 

Vind en billet til festen her

 

Bingofestens program

Bingofesten afholdes i København søndag den 8. april. Der kommer som sagt 20 bingospillere med samt en række af chatværterne. Danske Spil Bingo sørger for, at alle de indbudte får en fantastisk dag, hvilket da også kan ses på programmet.

11.30 – 17.00 Bingo-event ved Byens Bedste Bingo i Heimdalsgade, København
17.00 – 17.15 Transport til restauranten Carte Blanche
17.30 – 20.00 Middag på Carte Blanche
20.00 Farvel

 

Dagens højdepunkt er naturligvis eventet på Byens Bedste Bingo. Her skal festens deltagere spille et slag hyggeligt bingo, hvor der samtidig er store præmier på højkant.

  • Bingoplader til en værdi á 200 kroner
  • Bus til restaurant
  • Privatarrangement på Carte Blanche, der er fuldt booket kun til Danske Spil Bingos begivenhed
  • Tre-retters luksusmenu inklusiv drikkevarer
  • Underholdning med masser af konkurrencer
  • Præmier for mere end 5.000 kroner
  • Transport til og fra København for de spillere, der kommer langvejs fra.

 

Bingo konkurrencens regler og vilkår

Transport til og fra København foregår med tog og bus. Danske Spil Bingo beregner rejseomkostninger gennem Rejseplanen. Hver spiller kan kun vinde én billet til festen. Man kan selvfølgelig godt vinde flere bingo fest-jackpots, men i så fald får man kun pengepræmien ved gevinst nummer to.

Man kan ikke ombytte sin billet til kontanter. Hvis man ikke ønsker at deltage, ryger ens billet tilbage i puljen. Hver billet har en samlet værdi af 2.280 kroner.

 

Opret bingo konto hos Danske Spil Bingo