Er du bingoekspert? Bevis det og vind 20.000 kroner nu

vind 20.000 kroner hos danske spil bingo

Danske Spil Bingo er for længst blevet Danmarks mest populære bingoside. Her hygger tusindvis af danskere sig hver eneste dag, og mange af dem vinder endda kæmpe store gevinster på samme tid. Nu bliver det så endnu sjovere at spille hos Danske Spil Bingo, da der er hele 20.000 kroner på højkant i ekstra præmier i uge fem. Disse gives til de ti spillere, der optjener flest point i løbet af ugen.

 

Spil Mega Jackpot hos Danske Spil Bingo

 

Sådan vinder du

Danske Spil Bingo har kun ét krav til konkurrencens deltagere, og det er et fair et af slagsen. Kravet er, at man skal have en konto hos Danske Spil Bingo for at kunne være med. Danske Spil Bingo er suverænt det bedste sted at spille bingo i landet, så man kan roligt oprette en konto. Dette kan man gøre via et af de orange links på denne side, der fører direkte til opretningssiden. Det tager ikke mere end få øjeblikke at oprette en konto, hvorefter man kan komme i gang med at spille.

Når man har oprettet sin konto, er man klar til at spille bingo. Konkurrencen foregår i Mega Jackpot-rummet i mellem klokken 19.00 og 20.00 og klokken 23.00 og 00.00 hver dag. Når man spiller i disse tidsrum optjener man point, der kan fås på to måder:

Køb en Mega Jackpot-plade 1 point
Alle gevinster vundet på lykkenumrene 40 (smørfyrre), 88 (to tykke damer) og 90 (gamle Ole) 5 point

Den spiller, der har samlet flest point søndag den fjerde februar vinder hele 5.000 kroner. Alle spillerne i top ti får dog gevinster, så der kommer næppe til at være nogle utilfredse miner.

 

Derfor skal du prøve bingo hos Danske Spil

Danske Spil Bingo har været landets største og bedste bingoside i en årrække. Siden formår til perfektion at kombinere tårnhøje gevinster med hygge og sjov. Selvom spillerne på sin vis konkurrer imod hinanden, er der aldrig en ubehagelig stemning. Dette skyldes blandt andet, at Danske Spil Bingo har ansat en række utrolig dygtige chatværter, der altid sørger for god stemning i chatten.

Har man ikke allerede prøvet at spille bingo online, er det bare om at komme i gang. Det er kort sagt en fornøjelse at spille hos Danske Spil Bingo.

 

Opret konto hos Danske Spil Bingo