Unibet Bingo åbner dørene for danskere – Prøv det helt gratis her

Lige siden det danske bingomarked blev liberaliseret den første januar, har vi ventet på, at Danske Spil Bingo ville få konkurrence. Nu er det endelig sket, da Unibet Bingo endelig er tilgængeligt for danske spillere. I udlandet er Unibet en af de største bingosider, og det har uden tvivl været ventetiden værd. Dette vil Unibet gerne bevise overfor nye kunder, og derfor kan man i de næste 14 dage spille bingo helt gratis.

 

Få adgang 14 dages gratis bingo her

 

Så nemt er det

Unibets tilbud gælder alle spillere, der ikke allerede har en konto hos Unibet. Som ny spiller skal man blot oprette en konto hos Unibet, hvorefter man kan prøve alle spillene gratis før, man laver en indbetaling. Dette sker i Unibets nybegynderrum. Dermed kan man prøve sig frem og mærke spændingen før, man tager pengepungen frem.

Når man har oprettet sig hos Unibet, skal man vælge et chatnavn. Når man deltager i chatten, er det dette navn, der bliver vist sammen med ens beskeder. Dette kan både være ens eget navn, men man kan også være kreativ. Faktisk kan man hedde alt mellem himmel og jord så længe, at det ikke er stødende eller allerede taget.

Så snart dette er gjort, er man klar til at spille. Som ny spiller har man adgang til bingorummet ‘Center Court’ i 14 dage gratis.

Selvom man spiller gratis, betyder det ikke, at man ikke kan vinde. Unibet sørger for en række gevinster, der sikrer endnu mere sjov. Man kan for eksempel vinde gratis spil eller billige plader, der kan bruges i rigtige spil om penge.

 

Unibet Bingo er god underholdning

Bingosnak har allerede benyttet sig af Unibets tilbud og også testet resten af bingosiden ud. Det var en rigtig god oplevelse, da siden ikke bare levede op til forventningerne men faktisk også overgik dem. Hos Unibet er både brugervenligheden og gevinsterne i top. Der er en lang række jackpots, nogle af dem eksklusive for danske spillere, der bare venter på at blive vundet.

Samtidig har Unibet et kæmpe spiludvalg. Her kan man for eksempel spille 90 ball bingo, 75 ball bingo, slots og instants. Der er masser af muligheder, og man kan nemt slå mange timer ihjel. Den fulde anmeldelse af Unibet Bingo kan findes her.

 

Opret konto hos Unibet Bingo