Kæmpe bingo-konkurrence – Ekstra præmier for 30.000 kroner på Gamle Ole

Hver dag logger tusindvis af danskere ind på Danske Spil Bingo. Her konkurrerer de om tårnhøje gevinster, imens de hygger sig med sjove konkurrencer og meget andet. Danske Spil Bingo har flere forskellige rum, men et af de mest populære er Gamle Ole-rummet. I mellem den 5. og 11. februar kan det virkelig betale sig, at spille Gamle Ole, da der her er ekstra præmier for hele 30.000 kroner. Det gælder dermed om at komme i gang med at spille hos Danske Spil Bingo.

 

Opret konto hos Danske Spil Bingo

 

Så nemt er det at vinde

Der er kun et krav til konkurrencens deltagere, og der er, at de skal have en konto hos Danske Spil Bingo. Har man ikke sådan en, gælder det altså om at få det ændret hurtigst muligt. Jo før man opretter en konto, jo hurtigere kan man komme i gang med at spille og vinde store gevinster.

Læs vores anmeldelse af Danske Spil Bingo her.

Så snart man har sin konto, skal man simpelthen bare klatre til tops på et leaderboard. I takt med man spiller Gamle Ole, optjener man point, og jo flere af dem man får, jo højere kommer man op på leaderboardet.

Man kan samle point hver dag mellem mandag den 5. februar og søndag den 11. februar i mellem klokken 16.00 og 19.00.

 

Sådan får du point

Det er som sagt nemt og simpelt at samle point. Alt man skal gøre er at spille Gamle Ole, og så håbe på, at man har held i sprøjten.

Hver gang man køber en plade, får man et point. Man kan maksimalt få otte point om dagen på denne måde. Derudover kan man også få point, hvis man rammer et af konkurrencens særlige lykkenumre. For at få point med disse lykkenumre, skal man vinde en række- eller pladegevinst.

Lykkenummer Point til ranglisten
Giraffen slog en ski’ (10) 5
Røven er kold (12) 5
Smør fyrre (40) 5
To tykke damer (88) 5
Gamle Ole (90) 20

Det gælder altså om at spille så meget som overhovedet muligt for at optjene point.

 

Så meget kan du vinde

Vinderne af konkurrencen får kolde kontanter. Det betyder, at der ingen bonuskrav er forbundet til gevinsterne. De kan altså udbetales med det samme, hvis man ønsker det.

Placering Gevinst
1. plads 5.000 kroner
2. plads 4.000 kroner
3. plads 3.000 kroner
4. plads 2.000 kroner
5. plads 1.000 kroner
6. – 35. plads 500 kroner

I tilfælde af pointlighed trækker Danske Spil Bingo lod i mellem de respektive spillere.