Påske bingo – Find påskeæg og vind kæmpe bingo jackpots

Danskespilbingo

Selvom det måske ikke føles sådan på vejret, står påsken for døren. I de fleste danske familier betyder det, at det er tid til en lang række traditioner som for eksempel at puste, pynte og trille æg. Derudover er det tid til gækkebreve, påskeæg og selvfølgelig en masse kvalitetstid med familien. Danske Spil vil gerne tilføje endnu en tradition til denne hyggelige tid. Hos Danske Spil Bingo fejrer man nemlig påsken i de næste to uger med enorme bingo jackpots, hvor man altså kan vinde penge online.

 

Deltag i Danske Spil påskebingo

 

Så vild er påsken hos Danske Spil Bingo

I de næste 14 dage deler Danske Spil Bingo et hav af påskeæg ud. Disse påskeæg indeholder allesammen kolde kontanter, og dermed kan man altså vinde ekstra mange penge på online bingo.

Påskeæggene bliver lagt ud i Stjernedrys- og Gamle Ole-rummene på hemmelige tidspunkt. Så snart påskeæggene dukker op, bliver de mange bingo jackpots pludselig meget mere værd. Spillene går under navnet Påskeæg, og man kan se, hvor meget ekstra man kan vinde, i spillet.

Derudover giver Danske Spil også en række muligheder for gratis online bingo, når de lægger Gratis Påskeæg op. Disse findes ligeledes i både Stjernedrys og Gamle Ole, hvorfor man altså skal holde godt øje med rummene hos Danske Spil Bingo.

Sidst men ikke mindst er der naturligvis også chance for at få lækre påskeæg i chatten hos Danske Spil Bingo. Her skal der findes en vinder én gang i timen i mellem klokken 16.00 og 24.000.

Over de næste to uger skal der altså findes rigtig mange bingo vindere hos Danske Spil Bingo, så det gælder bare om at komme i gang.

 

Sådan vinder du i påske-bingo

Der findes altså mange forskellige måder at vinde i online bingo i løbet af påsken. Danske Spil Bingo spiller på alle cylindre, og derfor kan alle være med. Netop dette er kendetegnende for Danske Spil, der altid sørger for at lave fair konkurrencer, der ikke tilgodeser nogle frem for andre.

 

Ekstra høje bingo jackpots

På tilfældige tidspunkter placeres der påskeæg i Stjernedrys-rummet i mellem 12.00 og 24.00. Disse spil kan man kende på navnet Påskeæg. Påskeæggene er spil, hvor rækkegevinsterne er forøgede, så ens bingo gevinster bliver endnu større.

 

Bingo quiz

Hver eneste dag i påsken afholder Danske Spil Bingo også en sjov påskequiz. Her kommer der hele tiden nye spørgsmål til, og man kan vinde dejlige bingo gevinster ved at svare korrekt. Alle, der svarer rigtig, deltager i lodtrækningen om 50 kroner. Der er i alt ti præmier om dagen, så chancen for at vinde en bingo quiz er bestemt til stede.

 

Chatpræmier

Hvis man køber en plade til et spil, hvor en chatvært afholder chatquizzen, kan man også vinde lækre chatpræmier. Disse varierer fra spil til spil, og de giver endnu et skud krydderi til de allerede sjove påske-spil.

 

Lige for alle

I løbet af påsken lægger Danske Spil Bingo løbende såkaldte Lige for alle-spil ind i Stjernedrys og Gamle Ole i mellem klokken 12.00 og 24.00. Som navnet antyder har alle lige store chancer for at vinde disse spil, da alle skal købe det samme antal plader. Antallet af plader er tre i Stjernedrys og 12 i Gamle Ole. Så snart pladerne er købt, gælder det bare om at komme i gang med at spille bingo online.

 

Gratis spil

Den sidste af de mange muligheder for påske bingo går under navnet Gratis spil. Denne bingo bonus er også tilgængelig i mellem klokken 12.00 og 24.00 i påsken. Kampagnen giver spillerne mulighed for at spille gratis bingo på internettet. Spillene hedder Gratis Påskeæg, og udover gratis spil får man i disse også adgang til ekstra høje rækkegevinster. Dermed bliver det endnu sjovere at spille bingo online.

Når man spiller gratis bingo online, er det dog ikke muligt at vinde den progressive jackpot.

 

Regler og vilkår

Kampagnen løber mellem den 26. marts og den 8. april. For at kunne deltage i kampagnen og spille bingo hos Danske Spil skal man naturligvis have en konto hos Danske Spil. De orange links på denne side fører direkte til opretningssiden.

Chatpræmierne sendes allesammen i løbet af uge 15, og de kan ikke ombyttes til kontanter. Hvis man får gevinster i Påskequizzen, udbetales de den kommende hverdag.

 

Deltag i Danske Spil påskebingo