Prøv bingo online og vind 20.000 kroner netop nu!

Har du prøvet at spille bingo online? For de fleste danskere er svaret på det spørgsmål nej, hvilket er en skam. Online bingo er nemlig fremragende underholdning, og især folk, der elsker casinospil bør give det en chance hurtigst muligt. Der er dog ingen tvivl om, at stort set alle danskere vil finde det underholdende. Bingo online er nemlig helt anderledes end en tilrøget bingohal. Online er der kæmpe jackpots, og man kan samtidig hyggesnakke imens, man spiller.

Et oplagt sted at spille bingo online er hos Danmarks ældste spiludbyder, Danske Spil. Det er Danmarks største og bedste bingoside, og i øjeblikket kan man vinde en særlig jackpot på hele 20.000 kroner. Derudover kan man også vinde et års forbrug af den populære Haribo-slikpose, Stjernemix.

 

Prøv bingo online hos Danske Spil

 

Sådan spiller man bingo online

Det kan virke uoverskueligt at gå i gang med at spille bingo online, hvis man ikke har prøvet det før. Dette er dog bestemt ikke tilfældet. Faktisk er det en yderst overkommelig opgave, og foran en venter der timevis af sjov og store gevinster.

Alt man skal gøre for at komme i gang med at spille bingo på internettet er blot at oprette en konto hos Danske Spil Bingo. Det tager ikke mere end et øjeblik. De orange links på denne side fører direkte til opretningssiden, hvor man bare skal følge Danske Spils anvisninger. Når man har oprettet sig og indbetalt penge, er man klar til at springe ud i det.

Opret konto hos Danske Spil Bingo

 

Sådan vinder du 20.000 kroner

En Danske Spil Bingo-konto er alt det kræver at være med i konkurrencen om 20.000 kroner. Så snart man er logget ind, skal man besøge bingorummet Stjernedrys. Her kører Danske Spil Bingo nemlig en konkurrence under navnet Stjernetrappen, hvor man kan gå hele vejen op og vinde de 20.000 kroner. Denne konkurrence kører hver eneste time, så man kan nå at vinde rigtig mange penge, hvis man har tur i den.

Man vinder den store Stjernetrappe-jackpot ved at få bingo. Jo færre numre man bruger på at få bingo, jo flere penge vinder man.

Trin Antal numre Jackpot
6 50 eller derunder 20.000 kroner
5 51 – 55 15.000 kroner
4 56 – 58 10.000 kroner
3 59 – 61 5.000 kroner
2 62 – 65 2.000 kroner
1 66 eller derover 1.000 kroner

 

Vind et års forbrug af Stjernemix

Det er vigtigt ikke at gå sukkerkold, når man spiller bingo. Dette ved Danske Spil Bingo også, og derfor har de en sidekonkurrence, der kan modvirke netop dette. I mellem klokken 18 og 24 uddeler chatværterne derfor slik. To gange om dagen stiller de spillernes søde tand, når de sætter et års forbrug af Stjernemix på højkant. På den måde kan man virkelig spille bingo som en stjerne.

 

Regler og vilkår

Kampagnen løber mellem den 26. februar og den 3. marts. Når Stjernetrappen er oppe i Stjernedrys, kan man ikke vinde den normale jackpot på 1.000 kroner.

Et års forbrug af stjernemix defineres som 12 kilogram, altså et kilogram om måneden. Vinderne sendes i løbet af uge 10.

 

Vind et års forbrug af Stjernemix