Rejse bingo – Vind din drømmerejse og en kæmpe jackpot i lommepenge

Kong Vinter hersker i disse dage over det danske land, og han ser ikke ud til at have nogle planer om at lade os være i fred. Dette betyder desværre, at landet er dækket af sne og kulde, hvilket gør de daglige gøremål til en pine. Heldigvis er der nu en måde at komme væk fra sne og kulde og afsted på en vaskeægte drømmeferie. Hos Danske Spil Bingo kan man nemlig hver dag spille om rejsegavekort til en værdi af 10.000 kroner plus en jackpot på mindst 5.000 kroner i ekstra lommepenge.

 

 

Opret konto hos Danske Spil Bingo

Sådan vinder du

At vinde et af de mange gavekort til sol og varme kræver faktisk blot tre ting: en konto hos Danske Spil Bingo samt held og koldt blod i årene. Det første krav er det nemmeste at opfylde. Det kræver faktisk blot, at man følger et af de orange links på denne side, der fører direkte til opretningssiden på Danske Spil Bingo.

Så snart man har oprettet sin konto og indsat penge, hvilket ikke tager mere end få øjeblikke, er man klar til at spille bingo. Dette skal man gøre i rummet Banko Hallen, hvor der bliver spillet Rejse Bingo om en Rejse Jackpot. Dette sker hver dag i tidsrummet 12 – 21.

For hver time, der går, gør Danske Spil Bingo det nemmere at vinde jackpotten. Til sidst bliver det så nemt, at den faktisk hænger uløseligt sammen med en fuld plade.

Vinderen af jackpotten får et rejsegavekort på 10.000 kroner. Derudover får man 90 procent af jackpotten oveni i lommepenge. Jackpotten er på mindst 5.000 kroner, og den vokser i takt med, at folk spiller. Dermed kan man komme afsted på sin drømmeferie med rigtig mange penge på lommen.

De sidste ti procent af jackpotten går som trøstepræmie til de spillere, der ikke vinder.

Lige så snart Danske Spil Bingo har fundet en vinder af rejsegavekortet, begynder kampen om et nyt rejsegavekort. Der er altså rigtig mange bingospillere, der ender med at vinde drømmerejser.

Kampagnen løber mellem den 12. februar og den 25. februar. Man modtager sine præmier, når kampagnen er udløbet, hvilket vil sige efter den 25. Rejsegavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Vind rejsegavekort hos Danske Spil Bingo