Rigtig mange gode grunde til at spille bingo på nettet

Rigtig mange gode grunde til at spille bingo på nettet

Selvom man sagtens kan spille bingo i sin lokale bingohal, så er der rigtig mange gode grunde til at gøre det på nettet i stedet for. Blandt andet slipper man for at skulle ud i kulden. Gevinsterne på nettet er også meget større end i bingohallen. Derudover kan man selv bestemme, hvornår man har lyst til at spille bingo. Endvidere kan man få ens computer, mobil eller tablet til at gøre alt det hårde arbejde for en. I denne artikel vil vi komme nærmere ind på alle de gode grunde som der er til at spille bingo på nettet i stedet for at tage ned i den lokale bingohal.

 

Spil bingo hjemme i sofaen

Først og fremmest er fordelen ved online bingo, at man overhovedet ikke skal bevæge sig for at få lov til at spille. Før skulle man bevæge sig ud i kulden og ned i en propfyldt bingohal for at deltage i et spil. Nu kan man i stedet gøre det indenfor husets fire vægge. Det er da en del sjovere at sidde hjemme i sofaen sammen med vennerne og/eller familien. I modsætning til at skulle sidde nede i den lokale bingohal sammen med en masse tilfældige mennesker.

Man skal heller ikke glemme, at der er massevis af muligheder for at snakke med de andre spillere og møde nye mennesker, mens man spiller online bingo. Der er nemlig en fantastisk chatfunktion hos samtlige online bingosider. I bingohallen skal man være stille, mens der spilles. Ellers kan det være svært at følge med, når opråberen hiver bingonumre op af posen.

 

Større gevinster online

Derudover er gevinsterne også meget større på nettet end i bingohallen. Hos Danske Spil Bingo er der for eksempel i skrivende stund en jackpot på over 115.000 kroner, hvis man skulle være så heldig at løbe med den helt store gevinst i deres Mega Jackpot-spil. Man vinder jackpotten, hvis man får fyldt hele sin plade indenfor eksempelvis 50 udtrukne tal.

Danske Spil har i øvrigt altid en garanteret jackpot. Det betyder, at der altid er et minimumsbeløb, man kan vinde, når man får et såkaldt fuldt hus indenfor et bestemt antal udtrukne tal. Jackpotten bliver også større for hver gang der bliver købt en ny plade.

Kigger man på det store udland, så er gevinsterne faktisk endnu større. Hos 888bingo blev der eksempelvis vundet en progressiv 75 ball-bingo jackpot på mere end 80.000 kroner den 22. juli i år. Der blev også vundet en coverall jackpot på mere end 600.000 kroner den 29. juli sidste år. Hvem kunne ikke tænke sig at vinde over en halv million kroner bare ved at spille bingo?

 

Spil bingo når som helst og hvor som helst

Som skrevet før er der ikke længere nogen grund til at skulle ud i kulden og ned i den lokale bingohal for at få sit bingofix. Nu kan man nemlig spille bingo overalt. Om det er i toget på vej hjem efter en lang arbejdsdag. Eller i bussen på vej hjem fra en hektisk skoledag. Det kan også være i sofaen en sen søndag aften, når der ikke lige er noget spændende i fjernsynet. Man kan nemlig spille bingo på både computer, mobil og tablet. Der er altid et bingospil i gang på nettet. Om man vågner før fanden får sko på. Eller man sidder oppe midt om natten. Bingo på nettet er tilgængeligt 24 timer om dagen, 7 dage om ugen og 365 dage om året.

 

Computeren gør alt arbejdet

Ikke nok med at online bingo har større gevinster end i bingohallen og er tilgængeligt hele tiden. Det er også meget nemmere at spille bingo på computer, mobil eller tablet. Det er fordi, at man ikke selv skal gøre alt det hårde arbejde, hvis man ikke har lyst til det.

Man kan for eksempel slå automatisk nummerafkrydsning til, så man ikke skal sidde og holde øje med, hvilke numre der bliver udtrukket hele tiden. På denne måde bliver ens numre automatisk krydset af, når de bliver råbt op, og man går ikke glip af sin gevinst, hvis man misser et nummer eller to. Derfor kan man også sidde og snakke eller chatte, mens man spiller, hvilket gør spillet meget mere socialt.

Man kan også slå sortering af spilleplader til. Det betyder, at den bingoplade som man mangler færrest numre på altid ligger øverst. På denne måde har man altid styr på, hvor tæt man er på at vinde. Denne funktion gør det meget mere spændende, når man kun mangler et eller to tal for at få bingo.

Sidst men ikke mindst behøver man ikke længere at brøle banko. I online bingo er det nemlig værtens ansvar at råbe banko, når der er en spiller, som har udfyldt en række eller en hel plade. Det kan også være, at der kommer en annoncering frem på skærmen, når man har bingo.

 

Mød nye mennesker

Som nævnt i forrige afsnit er der massevis af muligheder for at møde nye mennesker, mens man spiller bingo på nettet. Man skal nemlig ikke være stille, som når man spiller i en bingohal. Når man spiller online bingo kan man chatte med alle spillerne. Det er en rigtig god måde at møde nye mennesker på.

Man kan for eksempel lykønske de forskellige vindere eller chatte med bingoværten. Faktisk er det kun fantasien som sætter grænser. Man kan nemlig snakke om alt mellem himmel og jord, mens man hygger sig med at spille online bingo. Det er altså ikke bare sjovt at spille bingo på nettet – det er også socialt.

 

Spil sammen med vennerne

Hvis man derimod ikke synes, at det er sjovt at spille bingo på nettet alene, kan man også invitere vennerne og/eller familien på besøg for at holde en bingoaften. Om det så er en gang om ugen eller måneden, så er det en rigtig god måde at holde kontakten ved lige. Endda samtidig med at man hygger sig for fulde drag. For slet ikke at nævne at man endda har muligheden for at vinde rigtig mange penge.

 

Perfekt tidsfordriv

De fleste er nok kommet frem til den konklusion, at der som overskriften indikerer er rigtig mange gode grunde til at spille bingo på nettet. Udover at man kan spille overalt, vinde større gevinster end i bingohallen, få computeren til at gøre alt arbejdet, møde nye mennesker og spille sammen med vennerne/familien, så er der er en sidste ting, som gør det rigtig fordelagtigt at spille online bingo. Det er nemlig en rigtig tidsrøver.

Hvis man ikke lige ved, hvad man skal bruge sin søndag aften på, så kan bingo agere som det ultimative tidsfordriv. Eller hvis man sidder og keder sig på en lang togtur, så kan bingo bruges til at slå et par timer ihjel. Der er altså ikke rigtig nogen god grund til ikke at logge ind på en bingoside og slå sig løs i den virtuelle bingoverden. Man kan endda som regel også få en rigtig god bingobonus, når man opretter en konto. Det kan for eksempel være en indbetalingsbonus og/eller gratis bingoplader.

På nogle bingosider skal man endda ikke indbetale penge for at få en bonus. Der får man nemlig en såkaldt ingen indbetalingsbonus bare for at oprette en konto på siden. Det kan for eksempel være gratis kontanter og/eller gratis bingoplader. Alle de forskellige former for bingobonusser kan man læse meget mere om på forsiden under afsnittet ”forskellige former for bingobonus”.