Sofahygge med bingo – Store pengepræmier hver dag

Sofahygge med bingo fra Danske SPil bingo

Der findes ikke mange ting, der er bedre end at hygge på sofaen. Den følelse man får, når man sidder derhjemme og slapper af, er der simpelthen ikke mange ting, der kan konkurrere med. En af de bedste måder at koble helt af i sofaen er ved at spille bingo online. Det er simpelthen den perfekte kombination af hygge, afslapning og spænding på grund af muligheden for at vinde store gevinster. Nu bliver det så endnu sjovere at hygge med bingo, da Danske Spil Bingo indtil den 10. juni dagligt sætter 1.000  kroner på højkant blandt alle, der spiller i bingorummet, Stjernedrys.

 

Kom igang med bingo her

 

Sådan vinder du

Danske Spil har altid været stedet, hvor alle kan være med. Det gælder selvfølgelig også for bingosiden. Hver dag trækker Danske Spil Bingo lod om 1.000 kroner blandt alle de spillere, der har besøgt og spillet mindst en plade i Stjernedrys. Uanset om de har vundet eller tabt.

Derudover trækker sidens fantastiske chatværter dagligt lod om yderligere 500 kroner i den såkaldte sofa-lodtrækning. Dermed er der masser af grunde til at gå ind og spille bingo hver dag i løbet af den tidligere sommerperiode.

For at vinde en af de store præmier skal man blot spille i Bingostuen i Stjernedrys-rummet mellem klokken 20.00 og 23.00. Danske Spil Bingo annoncerer løbende de daglige vindere af 1.000 kroner på kampagnesiden.

 

Derfor skal du spille bingo hos Danske Spil

Danske Spil Bingo er Danmarks ældste bingoudbyder. Her finder man dagligt tonsvis af bingo action, og man kan altid få stillet sin bingosult. Man kan spille hos Danske Spil Bingo fra både mobil, tablet og computer. Dermed kan man vinde store gevinster uanset, hvor man befinder sig.

Danske Spil Bingo belønner løbende spillerne med store konkurrencer og kampagner, der gør det endnu sjovere at være spiller hos dem. Herinde får man samtidig rigtig meget for pengene, da man kan komme langt for selv små penge. Det behøver ikke koste ret meget at spille hos Danske Spil Bingo, men man kan alligevel vinde store gevinster. 

 

Konkurrencens regler og vilkår

Konkurrencen løber mellem den 28. maj og den 10. juni. Man kan dagligt vinde 1.000 kroner ved at spille i Stjernedrys mellem klokken 20.00 og 23.00. Man skal spille mindst en plade for at kunne vinde.

 

Deltag i konkurrencen her